Jobba hos oss

Redan från start har du vårt förtroende – för vi vet att Strukton utvecklas genom dig. Vi tror på att lösa utmaningar tillsammans och som nyanställd blir du direkt involverad i viktiga beslut.

Utforska dina möjligheter

Längtar du efter att jobba med hjärtat? Hitta hem bland våra lediga tjänster.

Till lediga jobb

Som student är du extra viktig för branschens och Struktons utveckling. Därför erbjuder vi löpande praktikplatser inom olika delar av verksamheten.

För studenter

Rätt stöd och frihet att utvecklas

Hos oss får du förutsättningar, stöd och frihet för att du ska kunna nå dina mål och växa som kollega och människa. Redan från start har du vårt förtroende. Vi vet att Strukton utvecklas genom dig. Hos oss finns många skickliga kollegor som du kan lita på och som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi tror på att lösa utmaningar tillsammans och som nyanställd blir du direkt involverad i viktiga beslut. Varje dag är ett lärande, antingen ute i spåret, på kontoret eller på en utbildning.

"Strukton är en förebild inom järnvägsbranschen och står ut som en uppskattad arbetsgivare tack vare sin starka inriktning på medarbetarnas trivsel och utveckling. Företaget skapar en positiv och inkluderande företagskultur där samarbete och engagemang är centrala komponenter. Strukton investerar i de anställdas kompetens och karriärmöjligheter, vilket ger en plattform för professionell tillväxt och utveckling inom organisationen. Hos Strukton är medarbetarna inte bara anställda, utan en värdefull del av företaget”.

Karriärföretagens motivering till utnämningen av Strukton till ett Karriärföretag 2024

Från tidig morgon till sena nätter

Vi jobbar alltid säkert och hållbart

En fungerande järnväg är ett av de minst energikrävande och mest hållbara transportmedlen som finns. Säkerheten och tryggheten går alltid först och vi utvecklar ständigt vårt säkerhet- och hållbarhetsarbete. Vi jobbar säkert eller inte alls.