Drift och underhåll

Läs mer om vårt arbete inom drift och underhåll.

Strukton Rail Underhåll utför på uppdrag av våra kunder Trafikverket, Trafikförvaltningen, Öresundsbro konsortiet och övriga kunder underhållsuppdrag inom järnväg, tunnelbana och spårväg. Underhållsuppdragen är både utförande- och totalentreprenader. Kontraktstiden ligger i normalfallet på 5 år med option på ytterligare 2 år. Men det finns även längre uppdrag i vår portfölj.

Inom Underhåll finns vår specialistgrupp Asset management som jobbar med det framtida underhållet som bygger på analyser och algoritmer med stöd av övervakningssystem och databearbetning.

Vi utför allt inom underhållsområdet dvs förebyggande- och avhjälpande underhåll samt drift.

Vi finns främst i storstadsområdena Stockholm, Göteborg och Malmö men också på stambanorna. I Stockholm ansvar vi bland annat för underhållet av tunnelbanans 3 linjer.

Strukton är en urstark och modern entreprenör. Vi är ledande inom underhållet av järnvägar, tunnelbana och spårvägar. Vi har ambitionen att fortsätta att växa och göra det genom att tillsammans med våra fantastiska medarbetare leverera den bästa produkten på marknaden.     

Lars Schyllander

Affärsenhetschef för Underhåll

Cookie wall

Unihorn använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du detta. Läs mer här.