Utbildningar

Välkommen till Strukton Rails utbildningsportal.
Här kan du läsa om vårt kursutbud och boka in deltagare till våra kurser. Strukton Rail tillhandahåller både tekniska och icke tekniska grund-, special- och repetitionsutbildningar för Trafikförvaltningens (SL:s) och Trafikverkets alla spåranläggningar. Här ingår alla typer av säkerhetsutbildningar för personal som ska arbeta i Trafikförvaltningens (SL:s) och Trafikverkets spåranläggningar.

Ny kunskaps-/utbildningsportal
1 december bytte Strukton Rail utbildningssystem till nya Kunskapsportalen. För dig som kund innebär flytten inga större förändringar men du kommer att märka några förbättringar i tjänsten, bland annat blir inloggningen enklare. I den nya Kunskapsportalen kan du logga in via både mobil och dator, för att se medarbetares planerade kurser och resultat.

Liksom tidigare är det er kursbeställare som registrerar kursdeltagare i portalen. Beställningsansvarig får ett mejl om hur det gått i kursen för medarbetaren. Medarbetaren kan också hämta ut intyget efter godkänd kurs. Det är viktigt att du som kund registrerar dig på nytt i det nya systemet, för att få tillgång till tjänsten.

För att boka in deltagare på kurs behöver du registrera ditt företag. Det kan ta några dagar efter att du fyllt i formuläret för registrering innan du får en inloggning från oss. Formuläret för registrering hittar du här.

Med anledning av Covid-19
Struktons utbildningsavdelning följer folkhälsomyndigheterna riktlinjer och uppmanar därmed elever som visar symptom eller är sjuka att stanna hemma. Är man frisk och utan symptom är man välkommen på kursen.

Under kursen har alla deltagare munskydd och våra lärare använder visir/munskydd.

Vi uppmanar alla kursdeltagare att tvätta händerna noga och regelbundet. På varje toalett samt utspritt i lokalerna finns tillgång till handsprit.

Våra klassrum är rymliga och under rådande omständigheter begränsar vi antalet deltagare, för att öka avståndet mellan dem som närvarar på kursen. Klassrummen städas regelbundet och vi spritar ytor vid behov.

Se alla våra utbildningar på Kunskapsportalen. Vid frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss! 

 
Kontaktuppgifter till utbildning

Kontakta vår utbildningsavdelning vid frågor.

Cookie wall

Unihorn använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du detta. Läs mer här.