Alla artiklar

Jimmy Hagström blir ny chef för Affärsenhet Maskin

Struktons Affärsenhet Maskin (Maskinpoolen) får en ny affärschef när nuvarande chef Hans Repsgård går i pension. Jimmy Hagström kommer närmast från ett uppdrag som VD på Vossloh Rail Services Scandinavia och har trettio års erfarenhet från järnvägsbranschen.

–  Det här känns jättebra! Strukton är en ledande aktör på marknaden med en spännande produktflora, stark värdegrund och högt säkerhetstänk. Branschen är under ständig utveckling och att vi som företag och jag som individ kan bidra till att utveckla samhället och minska vårt klimatavtryck, det är viktigt för mig. Vi är alltid en del av den resa gods eller människor gör. Vi måste därför utföra vår leverans med hög säkerhet och rätt kvalité, säger Jimmy Hagström.

–  Jag vill hälsa Jimmy varmt välkommen till Strukton. Som VD är det alltid lika viktigt och roligt att kunna rekrytera de allra bästa i branschen, och det känner jag verkligen att vi har gjort! Jag tror att Jimmy både kommer att utveckla affärsområde Maskin och vara en härlig lagspelare i en betydelsefull verksamhet, kommenterar Johan Oscarsson, VD, Strukton.

Jimmy Hagström tillträder sin nya roll som affärschef den 12 juni i år. Som affärschef kommer han också att sitta i Struktons ledningsgrupp.