Alla artiklar

Lars Schyllander blir ny VD för Strukton

Den 15 maj får Strukton en ny VD och en vice VD. Lars Schyllander, idag affärschef Underhåll går in som VD för Strukton i Norden. Sofia Sartor utses till vice VD/CFO. Johan Oscarsson kommer att finns kvar på Strukton under en tid för att trygga överlämningen.

– Jag tycker väldigt mycket om Strukton. Jag har varit här i några år nu och när jag fick frågan om att ta över VD-posten under de kommande ett och ett halvt åren så kändes det viktigt att säga ja. Vi gör just nu en betydelsefull förändringsresa och den ska vi fortsätta med och ta i mål. Det ska bli väldigt spännande och roligt att kliva in i VD-rollen och tillsammans med Sofia, övriga ledningen och alla medarbetare ta Strukton in i framtiden, säger Lars Schyllander.

Lars Schyllander har lång erfarenhet från järnvägsbranschen med en bakgrund på Trafikverket och f d Banverket. Lars kommer närmast från en tjänst som affärschef för Underhåll på Strukton.

Lars Schyllander

 

Sofia Sartor