Alla artiklar

Evelina Wijnbladh blir ny chef för avdelningen Marknad och produktionsstöd

Struktons nya avdelning Marknad och produktionsstöd kommer att ledas av Evelina Wijnbladh. Avdelningens uppdrag kommer vara att fortsätta stärka Strukton närvaro på marknaden och utveckla vårt kunderbjudande. Evelina kommer närmast från en tjänst som Contract manager på Strukton och har 10 års erfarenhet av järnvägsbranschen i ledande roller inom drift och underhåll samt ansvarig för utveckling av Struktons erbjudande i anbudsprocessen.

–  Att Evelina nu blir chef för vår nya avdelning känns väldigt bra. Hon har både förmågan och kunskapen som krävs för att kunna sätta fokus och utveckla arbetet med våra viktiga anbudsfrågor. Jag är mycket stolt över rekryteringen av Evelina, säger Lars Schyllander, VD.

Evelina Wijnbladh tillträder sin nya roll som avdelningschef den 7 juni i år. Hon kommer också att sitta i Struktons ledningsgrupp.