Alla artiklar

Strukton vinner kontraktet för Stockholms tunnelbana ytterligare en gång!

Trafiknämnden i Stockholm beslutade den 26 september att ge Strukton fortsatt förtroende att sköta underhållet i Stockholms tunnelbana. Kontraktet sträcker sig till september 2031 med möjlighet till förlängning i ett år.

-Kontraktet i tunnelbanan är en stor och viktig del av vår verksamhet. Vi har haft kontraktet sedan januari 2013. Det betyder att vi underhållit Stockholmarnas viktigaste resvägar i hela 10 år(!). Vi visste att vi lämnat in ett mycket genomarbetat och realistiskt anbud. Nu fick vi kvittot på att vi hade rätt! säger Lars Schyllander, VD.

-Vi är stolta och glada att ha fått fortsatt förtroende att ta hand om underhållet i tunnelbanan. Vi ser ödmjukt framemot de kommande åren, säger distriktschef Mikael Aldeheim.

Nu löper den sedvanliga avtalsspärren om tio dagar innan kontrakt kan tecknas.