Alla artiklar

Strukton får utmärkelsen ”Karriärföretag” för andra året i rad! 

Karriärföretagen har presenterat sin lista över Årets Karriärföretag 2024. Det är en utmärkelse man delat ut sedan 2011 och Strukton får den för andra året i rad!

Utmärkelsen ges till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger. Årets motivering lyder:

”Strukton är en förebild inom järnvägsbranschen och står ut som en uppskattad arbetsgivare tack vare sin starka inriktning på medarbetarnas trivsel och utveckling. Företaget skapar en positiv och inkluderande företagskultur där samarbete och engagemang är centrala komponenter. Strukton investerar i de anställdas kompetens och karriärmöjligheter, vilket ger en plattform för professionell tillväxt och utveckling inom organisationen. Hos Strukton är medarbetarna inte bara anställda, utan en värdefull del av företaget”.

Vi får den här utmärkelsen i en speciell tid av inflation och prisökningar i hela branschen, men vi är ett samhällsviktigt företag som behövs, idag och imorgon. Jag är mycket glad över denna fina utmärkelse, men framförallt är jag stolt och imponerad av det jobb som görs på Strukton varje dag, inne och ute, dag och natt, säger Jenny Lundmark, HR-chef.