Jimmy arbetar som chef för affärsenheten maskin och uppskattar att få utveckla människor och organisationen i sin roll.

Vad arbetar du med?

Som chef för affärsenheten Maskin ansvarar jag för att säkra att Strukton har maskinella resurser till vår affär och att vi utvecklar vårt erbjudande både internt och externt.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för en affärschef?

Oj, med den korta tiden jag varit här så har det väl inte riktigt infunnet sig någon vardag än. Jag började jobba här på Strukton under 2023. Men framåt så kommer det vara en mix av operativt och strategiskt arbete, mitt mål är också att fysiskt besöka vår verksamhet som finns på flera ställen i landet.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är absolut arbetet med att utveckla människor och organisationen. Sen är det spännande att vi arbetar på en expansiv marknad med många möjligheter och att vi tillsammans skapar förutsättningar för lönsamma affärer.

Vad skulle du säga till den som funderar på att söka sig till branschen?

Resandet med tåg ökar globalt och den miljönytta det ger att forsla gods och människor på järnvägen går inte att prata bort! Vi har alla ett ansvar att jobba med att sänka vårt klimatavtryck och vår bransch bidrar till det. Det finns utmaningar och hinder att ta sig över, men det är också det som triggar mig och framtida kolleger. Med de ekonomiska satsningar som görs i Europa kommande tioårsperiod visar att framtiden är ljus inom branschen och att det finns många möjligheter för den som vill jobba i den.

Kom och jobba med oss!

Här hittar du alla tjänster vi rekryterar till just nu.

Lediga jobb

Nyfiken på fler av våra roller?

Här kan du ta del av fler av våra medarbetares berättelser.

Fler berättelser