Alla artiklar

Strukton håller presentation i Trafikutskottet

Torsdagen 22/04 skedde ett sammanträde i Trafikutskottet där branschföreningen FSJ var inbjudna.

Syftet var att presentera lösningar för hur man kan få avsevärd bättre koll på järnvägsanläggningen. Då Strukton har kommit längst i utvecklingen i Sverige fick vi hålla presentationen i FSJ:s namn. Med från vår sida var marknadschef Otto Nilsson och affärsrelationschef Stephan Winkler. 

Själva presentationen var 15 minuter lång och därefter hölls en 25 minuter lång frågestund med flera intressanta frågor som vi kunde besvara väl. Otto och Stephan hälsar att sammanträdet gick bra och att känslan var att trafikutskottet inte hade några invändningar till det vi berättade utan istället frågade vad de kan göra. Den positiva responsen är väldigt glädjande och det faktum att Strukton fick förtroendet att föra FSJ:s talan är något vi känner stolthet över då det visar att vi är en ledande aktör på den svenska marknaden.