Strukton är ett av Sveriges Karriärföretag 2023

”Strukton erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö för sina medarbetare. De arbetar aktivt med employer branding-frågor för att det ska kännas både tryggt och roligt att gå till jobbet. Inom Strukton finns det många karriärval, både för juniora och seniora. Med brett urval av praktiker och fortbildningar gör Strukton det möjligt för människor att utvecklas. Det är tydligt att deras värderingar RÄLS (Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet) genomsyrar hela organisationen.” Så lät motiveringen när Strukton utsågs till ett av Sveriges Karriärföretag 2023.

Arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter

Karriärföretagen har presenterat den årliga listan av utvalda Årets Karriärföretag sedan 2011, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger.

– Det känns fantastiskt kul att Strukton utsetts till ett Karriärföretag. Det bekräftar ju något som vi som jobbar här redan känner – att Strukton är en framgångsrik arbetsplats med stort hjärta. Vi är stolta och glada över vårt företag och vi vill att fler ska bli en del av oss. Jag hoppas att den här utmärkelsen ger oss en extra skjuts i rekryteringsarbetet. För vi behöver bli fler. Fler som vill jobba med järnväg och fler som vill bidra till ett hållbart samhälle, säger Jenny Lundmark, HR-chef på Strukton.

Bli en del av Strukton du också! Läs mer om vardagen hos oss och våra lediga tjänster och praktikplatser!